MASUMI SUSHI MIERLO

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1239 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Masumi Sushi Mierlo. Meer weten? Ontdek meer

24 mei 2024 om 20:24 Het duurde even wat langer voordat de bestelling er was, maar er werd netjes gebeld met dat de bezorger eraan zou komen. Grote porties: flinke stukken sushi en erg lekker. Zelfs wat extra gekregen, dan dat ik besteld had. Zeer tevreden
21 mei 2024 om 9:12 Echt mega lekkere sushi, flinke stukken. Helaas klopte de levertijd niet en zag ik heel lang staan dat het geleverd kon worden elk moment. Maar een hele vriendelijke besorgster.
19 mei 2024 om 18:50 Erg lekkere poke bowls
1 mei 2024 om 21:22 Heerlijke verse sushi’s
1 mei 2024 om 19:54 Weer super lekker gegeten
29 apr 2024 om 20:44 Heerlijk eten ik vond alleen de vegan zalm echt niet lekker maar verder heb ik zeker genoeg gegeten en de rest ook helemaal tevreden !!
14 apr 2024 om 19:39 Heerlijke sushi, garnalen kroketjes kipdumplings
14 apr 2024 om 7:44 Erg lekker
10 apr 2024 om 20:48 Super snel hier, dus lekker warm nog en uitstekende kwaliteit
2 apr 2024 om 19:19 Goed en lekker. Maar als je alleen bent moet je toch meer als €25 bestellen jammer.
29 mrt 2024 om 14:24 bezorgen, volgens aangegeven tijd en lekker. Top
25 mrt 2024 om 7:07 Altijd lekker en geleverd binnen de tijd. Lekkerste pokebowl.