MASUMI SUSHI MIERLO

MASUMI SUSHI MIERLO Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1039 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Masumi Sushi Mierlo. Meer weten? Ontdek meer

2 jul 2022 om 20:11 Snel en netjes geleverd. Ik vond het eten deze keer wat minder, 1 roll had een rare nasmaak. Jammer want voorheen was het standaard top!
22 jun 2022 om 13:10 Verschillende sushirollen besteld maar smaken allemaal hetzelfde en alleen maar naar rijst
19 jun 2022 om 9:26 Top! “As usual”
13 jun 2022 om 0:04 Super goed. Ruim binnen de tijd en lekker eten
12 jun 2022 om 15:07 We hebben lang moeten zoeken toen onze vaste sushileverancier ermee ophield. Weer hierbij uitgekomen en de sushi is goed en vers. We hebben eindelijk onze nieuwe zaak gevonden.
8 jun 2022 om 21:30 Vers, lekker en op tijd. Wat wil je nog meer. Veruit de beste poke bowls in de regio Brandevoort!
25 mei 2022 om 21:10 Bezorging ruim optijd (17.20 ipv 17.30). Helaas wel ziek geworden van de sushi.
24 mei 2022 om 21:55 Lekker, voldoende en nog eens gezond ook. We hebben 2 grote en 2 kleine Poke bowl besteld. Voor de 2 grote en 2 kleine eters was het erg lekker, goede kwaliteit, gezond en voldoende in hoeveelheid en afwisseling
22 mei 2022 om 22:23 Zo snel en lekker!
21 mei 2022 om 23:22 Super lekker en wat een lieve bezorger! Top
19 mei 2022 om 20:04 Voor herhaling vatbaar!
19 mei 2022 om 18:28 Altijd lekker, altijd snel ♡