MASUMI SUSHI MIERLO

MASUMI SUSHI MIERLO Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 924 beoordelingen
23 okt 2021 om 23:33 Zat weinig smaak aan .Dit was de eerste keer dat wij de helft hebben laten staan.Nog nooit gebeurd
20 okt 2021 om 19:11 Verrassend snel gebracht, ruime porties en erg lekker! We hadden pokebowl.
18 okt 2021 om 20:54 Was een echte teleurstelling. Een uur wachten op sushi heb ik er graag voor over, maar deze sushi was een teleurstelling. De rijst was veel te gaar, flauw en weinig smaak. Jammer, de recensies beloofde veel goed. We hebben de helft weg gegooit.
15 okt 2021 om 20:32 Bezorging top, eten echt minder. Ik had de populairste box aldus thuisbezorgd. Heb de helft niet gegeten, voor mij geen mayo sushi meer, rijd de volgende keer wel zelf op en neer naar Eindhoven voor iets fatsoenlijks
13 okt 2021 om 21:07 Hun pokebowl is toch altijd weer suuuuuppppeeerrr lekker echt waar! Had ook ooit sushi en deze is ook heeerrrrrllijkk
9 okt 2021 om 19:50 Eten was er maar liefst binnen 15 minuten op een zaterdag! Verder weer erg lekker zoals altijd
26 sep 2021 om 22:37 Eten was koud en we kregen niet wat we besteld hadden
25 sep 2021 om 22:00 Voortreffelijk
24 sep 2021 om 22:56 Na een negatieve ervaring bij Mojo Helmond over de bezorging en kwaliteit waren we op zoek naar een nieuw adres. En het bleek een geluk bij een ongeluk want wat een perfecte bezorging, keurige opmaak en heerlijke verse sushi.
21 sep 2021 om 20:55 Super lekker eten en hele snelle en vriendelijke bezorging! Veggie box kan ook vegan wat echt top is. Zijn maar weinig restaurants die die optie hebben. Zeker een rede voor mij om nog een keer te bestellen!
19 sep 2021 om 21:55 Goede sushi, netjes op tijd
18 sep 2021 om 19:03 De wasabi mayonaise was echt veel sterker dan normaal waardoor heel de pokebowl niet meer lekker was! En er zijn wat aanpassingen geweest in de pokebowl die wij ook wat minder vonden dan voorheen.